Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.tractari-craiova.ro

1. Acceptarea Termenilor si Conditiilor

1.1 Folosirea paginii de internet www.tractari-craiova.ro (inclusiv vizitarea acesteia, inregistrarea, si/sau de catre partenerii sai prin intermediul site-ului www.tractari-craiova.ro) implica acceptarea in totalitate si neconditionata a Termenilor si Conditiilor expusi mai jos.

1.2 Folosirea site-ului www.tractari-craiova.ro si serviciile furnizate de acesta sunt rezervate doar persoanelor care au implinit 18 ani.

2. DEFINITII.

2.1 Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor serviciilor oferite prin intermediul site-lui www.tractari-craiova.ro catre Cumparator. Astfel, urmatorii termeni vor insemna: Cumparator - persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda. Prestator – site-ul www.tractari-craiova.ro, avand sediul social in Craiova,Calea unirii , nr 14. Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, prezentat in oferta site-lui .Drepturi de proprietate Intelectuala - toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda sau pe site Utilizator - orice persoană juridica sau fizică, in varsta de cel putin 18 ani si cu capacitate deplina de exercitiu, care accesează site-ul www.tractari-craiova.ro şi utilizează oricare din paginile acestuia în scop informativ sau în scopul plasării unei comenzi. Site/ site-ul – ansamblul paginilor www.tractari-craiova.ro accesibile pe internet la adresă http://www.tractari-craiova.ro inclusiv orice sectiune sau subpagina a acestora, reprezentând colecţia de documente statice şi dinamice, conţinând folderele grafice, scripturile şi alte elemente de natură tehnico-informaţională unite prin relaţii reciproce. Site-urile si/sau paginile de internet ori alte componente ale acestora ce apartin unor terti si care sunt accesate de catre Utilizatori ca urmare a legaturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul www.tractari-craiova.ro nu fac obiectul si nici nu intra in sfera acestei definitii. Cookies - folderele text pastrate de browserul utilizatorului pe hardul calculatorului, care poate fi utilizat de operatorii paginii de internet pentru recunoasterea utilizatorilor si pentru a adapta la acestia continutul afisat; Prestarea serviciilor pe cale electronica - efectuarea serviciilor care au loc prin trimiterea si preluarea datelor cu ajutorul sistemelor teleinformatice, la cererea individuala a Utilizatorului, fara prezenta in acelasi timp a partilor. Termeni si conditii - prevederile din acest document definesc conditiile si regulile pe care Utilizatorul trebuie sa le respecte in vederea utilizarii site-ului www.tractari-craiova.ro , aplicabile in egala masura la achizitionarea de catre Utilizatori a serviciilor furnizate de catre partenerii prin intermediul site-ului www.tractari-craiova.ro

3. DOCUMENTE CONTRACTUALE

3.1 Prin lansarea unei comenzi telefonice pe site-ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile. Comanda va fi compusa din urmatoarele documente:
a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
c. Politici comerciale aplicabile serviciilor/produselor comandate
d. Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.tractari-craiova.ro

3.2 Contractul intra in vigoare la data confirmarii Comenzii de catre cumparator. Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

4. TERMENI SI CONDITII GENERALE DE VANZARE BUNURI SI/SAU SERVICII PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI www.tractari-craiova.ro

4.1 Vanzatorul va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in comanda si va livra bunurile si serviciile comandate de catre Cumparator. Informatiile prezentate pe site-ul Vanzatorului au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si de structura informatiei, descrierile produselor/serviciilor pot fi incomplete, insa Vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie uilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat. Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru acestea. Produsele/serviciile afisate pe www.tractari-craiova.ro pot fi:
1) Produse/servicii vandute si livrate direct de compania care detine www.tractari-craiova.ro
2) Cesionarea si subcontractarea. Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, fara a fi necesar acordul Cumparatorului.

4.3 Facturare-plati. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru bunurile si serviciile livrate, obligatia Cumpartorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare. FOLOSIREA PAGINII Conditia beneficierii de serviciile oferite prin folosirea paginii de internet www.tractari-craiova.ro este acceptarea neconditionata a hotararilor prezentului document.

6. DREPTUL DE AUTOR SI MATERIALELE INCLUSE IN PAGINI

6.1 Întregul conţinut al site-ului www.tractari-craiova.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind proprietatea www.tractari-craiova.ro sau a partenerilor/afiliatilor acestuia, exceptand cazul in care sunt recunoscute ca apartinand altor parti implicate.

6.2 Folosirea paginii www.tractari-craiova.ro , a informatiilor si/sau o parte a acestora de catre terte persoane necesita acordul in prealabil exprimat in scris al - sau a partenerilor/afiliatilor acestuia, dupa caz. Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului site-ului in orice scop fără confirmarea scrisă anticipată din partea - si/ sau a partenerilor sai.

6.3.Ne rezervăm dreptul de a edita conţinutul şi/sau structura site-ului, in totalitate sau in partial, in orice moment şi fără o informare prealabilă a Utilizatorilor.

7. RECLAMAŢII

7.1 Reclamaţiile privind pagina de internet pot fi depuse în scris la adresa de e-mail: office@tractari-craiova.ro.

7.2 Reclamaţia depusă corespunzător trebuie să conţină cel puţin următoarele date: informaţii privind Utilizatorul, prenumele şi numele acestuia, e-mail-lul, adresa de corespondenţa precum şi descrierea problemei, la care se referă reclamaţia.

8. RESPONSABILITATI

8.1 Vanzatorul nu raspunde pentru nici o paguba (directa sau indirecta) adusa utilizatorului/cumparatorului sau oricarei alte parti, referitoare la utilizarea acestui site si a informatiilor pe care acesta le cuprinde - de catre dvs. sau alta persoana - sau orice alte pagube sau vatamari cauzate de erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie, virusi sau orice alti factori similari.

8.2 Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, Vanzatorul nu poate fi raspunzator de inexactitati care pot aparea pe acest site. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor disponibile pe paginile www.tractari-craiova.ro Totodata, pentru utilizarea serviciilor disponibile pe site-ul www.tractari-craiova.ro, utilizatorul este obligat sa furnizeze date adevarate, exacte si complete asa cum sunt cerute in formularele de inregistrare si/sau de comanda din site si sa innoiasca atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, - isi rezerva dreptul de a refuza toate incercarile curente sau viitoare de folosire a serviciilor site-ului. In cazul in care sesizam nereguli.

8.3 Orice legaturi catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar Vanzatotul nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

9. DISPOZIŢII FINALE

9.1 Toate comenzile efectuate prin www.tractari-craiova.ro se supun prevederilor prezentului document.

9.2 Limba intrebuintata in relatiile dintre Utilizator si Vanzator este limba romana.

9.3 Administratorul are dreptul la modificarea unilaterala a prevederilor din prezentul document.

9.4 Modificarile intra in vigoare din momentul punerii la dispozitie a textului modificat al Termenilor si Conditiilor pe pagina de internet. Folosirea de catre Utilizatori a paginii de internet dupa introducerea acestor schimbari este echivalenta cu exprimarea acceptului de catre acestia.

To Top