Politica de confidentialitate

CLAUZE CU PRIVIRE LA FURNIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL SI SECURITATEA INFORMATIILOR

Utilizatorul, furnizor al datelor personale benficiaza de prevederile legii 8492/2008 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal, beneficiind de dreptul de a fi informat, de a avea acces si de a interveni asupra datelor, dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc, precum şi sa solicite stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, Utilizatorul trebuie sa trimita o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de corespondenta mentionata in prezentul document sau la adresa de e-mail: office@tractari-craiova.ro.

Informatiile de orice natura furnizate de catre Utilizator Vanzatorului vor fi folosite pentru executarea contractului, informarea utilizatorilor/clientilor pentru evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, pentru reclama, marketing si publicitate, statistica. Astfel, Vanzatorul poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin intermediul newsletterului si/sau poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. - nu promoveaza spam-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul www.tractari-craiova.ro poate opta pentru stergerea acestuia din baza de date a Vanzatorului.

Prin folosirea paginii de internet www.tractari-craiova.ro (inclusiv vizitarea acestuia, inregistrarea, folosirea serviciilor oferite de catre partenerii sai prin intermediul site-ului www.tractari-craiova.ro) cumparatorul este de acord sa fie inregistrat in baza de date vanzatorului ( partenerii sai care comercializeaza bunuri sau servicii prin intermediul site-ului www.tractari-craiova.ro ). Astfel, Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, ca - sa furnizeze datele dumneavostra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatie de parteneriat si sa fiti contactat de catre terti: firme de curierat (ex. Fan Courier), furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii, agentii de stat sau guvernamentale, asociatii sau societati din domeniul financiar bancar si al asigurarilor, companii cu care Vanzatorul poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor comercializate.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a le utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati transmis prin intermediul site-ului www.tractari-craiova.ro - sau partenerii sai nu vor constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor transmise.

Vanzatorul a depus toate eforturile pentru a proteja pagina de internet şi informaţiile transmise prin utilizarea de diverse masuri de protecţie. Chiar daca oferim aceste masuri de protectie a informatiilor confidentiale si asiguram securitatea corespunzatoare, nu garantam ca informatiile transmise prin Internet sunt securizate, sau ca aceste transmisii nu vor fi intarziate, intrerupte, interceptate sau nu vor prezenta erori, din motive care nu tin de Vanzator.

To Top